skip to Main Content
En Ting Vet Jeg …

En ting vet jeg …

Jeg stilte et spørsmål for laaang tid tilbake, i forrige blogg. Det lød som følger: Var det verdt det? (all jobbinga, avlysning av turer osv…osv…) Jeg lovet å spørre mine barn det samme For å si det som det er: Jeg spurte ikke.
Hvorfor? Jeg var redd for svaret, det ligger nok en del dårlig samvittighet på lur.

Vel, sønnen min, Knut-Sigurd, er nå ansatt i byrået og dattera mi, Lise-Marie er tilkallingsvikar etter behov. Pappa tenker da at: «Det kan ikke ha vært så ille».

I disse dager er vi i ferd med å bygge opp vårt nye lav-pris konsept: Byglands Begravelsesbyråer. Bakgrunnen er at en vanlig standard begravelse er blitt FOR dyr for pårørende! Man velger ikke å dø.

Egentlig burde det ikke koste noe å bli begravd!

Men samfunnet er blitt komplisert og mange pårørende trenger hjelp i en vanskelig livs-situasjon.

Vi har nå justert prisene våre og målet er å være det rimeligste byrået på hvert enkelt sted. 1. september i år ble May Wenche Himle (Himle Begravelsesbyrå) medlem av Byglands Begravelsebyråer som den nye lavpriskjeden heter.

Vi ønsker å bygge det nye konseptet i hele Norge. På denne måten ønsker vi å presse prisene til fordel for pårørende.

En ting vet jeg….(står det i headingen)….Jeg vet at jeg aldri har angret på yrkesvalget mitt. Det kan til tider være slitsomt å jobbe så tett på døden Men du verden så meningsfylt arbeid…Man blir også ekstra glad i livet når man har døden tett på hver dag.

Jeg kommer i tiden fremover til å skrive om begravelser…blant annet «5 ting man ikke bør gjøre i en begravelse»

Med beste hilsen fra Knut-R.

Back To Top