Arendal Begravelsesbyrå  og Froland Begravelsesbyrå  eies og drives i dag av Knut-R. Bygland. Vi skal fortsatt betjene Arendal og Froland kommune. Knut-R. Bygland er utdannet lærer og har undervist mange år i grunnskolen. Etter flere år som lærer ble det  praksis og opplæring hos et lokalt begravelsesbyrå i distriktet. Etter endt opplæring gikk turen til Hisøy hvor «Arendal Begravelsesbyrå»  ble etablert  i august 1989. Knut er også utdannet organist og har arbeidet som dette i flere år, blant annet i Porsgrunn, Greipstad og Barbu menigheter. Vi samarbeider med Nyli Blomster i Arendal. Byråene er tilknyttet Virke Gravferd som sikrer høy kvalitet i det daglige arbeidet.

Himle Begravelsesbyrå er et nystartet begravelsebyrå hvor May Wenche Himle er eier og daglig leder. Hun er 37 år gammel, utdannet sykepleier og bor på Fevik i Grimstad kommune. Hun  har arbeidet som sykepleier i flere år.  May Wenche tar begravelser i hele Aust-Agder.  Videre samarbeider hun med Fevik Blomster og Fevik Steinindustri.

Byglands Begravelsesbyråer betjener hele Sørlandet til de samme faste priser.

Arendal og Froland Begravelsesbyrå:

Telefon: 37 01 02 51  
E-post: post@byglands.no

Besøksadresse Ordfører Nielsens vei 6, 4817 HIS

Ansatte:

Knut R. Bygland  Daglig leder og eier. Utdannet lærer og organist.

Knut-Sigurd Bygland .  Fast ansatt som begravelseskonsulent og solist fra 1/12-2016.

Randi Lunde Bygland. Utdannet lærer og blomsterdekoratør.

Lise-Marie Bygland Bachelor i pedagogikk, med fordypning i veiledning. Har også utdannelse i musikk ved UiA

Ragnar Lundstrøm Utdannet ingeniør, og driver også hjelpearbeid i Romania, og har lang erfaring fra Arendal og Froland Begravelsesbyrå.